Voor jou: gratis proefles ‘Omgaan met mindere dagen’

Voor jou: gratis proefles ‘Omgaan met mindere dagen’ Voor jou: gratis proefles ‘Omgaan met mindere dagen’ Voor jou: gratis proefles ‘Omgaan met mindere dagen’

Misschien herken je dit: dat je enorm moet huilen omdat je een lekke band hebt, totaal buitenproportioneel. Eigenlijk horen die tranen bij een andere, eerdere teleurstelling en wachten ze nog op een moment. Je kunt wel doorgaan en doen alsof je niets dwars zit, maar daarmee gaat het toch niet weg.

Omgaan met mindere dagen

Een mindere dag hebben we allemaal weleens. Wil je weten hoe je met die ‘meh-dagen’ om kunt gaan? Eveline Helmink heeft hier een mooi handboek voor geschreven. Dat handboek vormt de basis van de online training ‘Omgaan met mindere dagen’.

‘Eigenlijk lijkt leven wel een beetje op surfen’, zegt Eveline. ‘Als surfer heb je geen invloed op de wind, geen invloed op de golven, geen invloed op het water. Die zijn allemaal volstrekt onvoorspelbaar. Maar tegelijkertijd heb je wél invloed op het moment waarop je gaat staan, de wijze waarop je je board stuurt, de manier waarop je je evenwicht probeert te bewaren.’ Net als bij surfen gaat het in het leven om een combinatie van overgave en controle. Er zijn dingen die je overkomen, maar vervolgens kun je zelf bepalen hoe je er mee omgaat. ‘Als je dat kunt accepteren, vind je meer innerlijke rust.’

Cadeau: gratis proefles

In deze gratis proefles ontdek je alvast de eerste handvatten die voorbij komen in de training. Vul hieronder je gegevens in om toegang te krijgen.

Volgend artikel
Wat teleurstelling je kan brengen
Wat teleurstelling je kan brengen