Happinez giftbox Air

Wat leuk dat je de exclusieve Happinez giftbox Air cadeau hebt gekregen (of jezelf hebt gegeven). Op deze pagina lees je meer over lucht: het element dat bij jouw sterrenbeeld hoort, het element waarin je jezelf op dit moment het meest herkent óf het element dat je inspireert. Daarbij krijg je van ons ook nog fijne tips voor de producten die in deze giftbox zitten: de zes kristallen en de exclusieve Happinez wierook.

Veel plezier met je giftbox.

Liefs, Team Happinez

Deel met vrienden:

Lucht is het verlichtende element

Elk sterrenbeeld behoort tot een eigen element. Het element vertelt je hoe je naar de wereld kijkt, hoe je je gedraagt en welke energie je uitstraalt. Een Waterman, Tweelingen en Weegschaal behoren tot het element lucht.

  • Lucht werd door oude astrologen beschouwd als een uitdrukking van materie die staat voor vormloosheid en ontbinding.
  • In astrologie staat lucht symbool voor alles wat je leven veraangenaamt (luchtig maakt). Het symboliseert communicatie, contacten en alle aspecten van de geest.
  • Luchttekens zijn denkers, sociaal en communicatief vaardig. Je bent een verstandsmens en je benadert alles logisch en objectief.
  • Beïnvloed door het Lucht-element vind je het leuk om nieuwe ideeën te verspreiden en inspiratie te delen en houd je ervan om te netwerken.

Kwaliteiten van luchttekens

Intellectueel | gericht op ideeën en feiten | communicatief sterk

Het element lucht staat voor zuurstof, ruimte en vrijheid. Voor vragen stellen, associëren, ideeën genereren en uitdenken. Luchttypes zijn denkers. Zij kunnen goed logisch redeneren, kritisch analyseren en verbanden leggen. Een luchttype is in staat objectief te blijven. Te veel lucht kan zich uiten in afstandelijkheid of oeverloos geklets. Lucht staat voor denkkracht.

Kristallen reinigen met lucht

In jouw giftbox vind je 6 kristallen, speciaal afgestemd op het element lucht: agaat, rozenkwarts, tijgeroog, bergkristal, sodaliet en fluoriet. Het is belangrijk om deze stenen regelmatig te reinigen, oftewel laden. Kristallen kunnen namelijk energie opnemen uit de omgeving. Dat is niet altijd positief – bijvoorbeeld als er veel ruzie of verdriet is.

Je kunt kristallen op 4 verschillende manieren reinigen: met lucht, vuur, aarde of water. We leggen hieronder uit hoe je dat doet met jouw element: lucht.

Wat heb je nodig? 

  • Schaaltje
  • Hematietsteentjes

Stappenplan

  1. Maak een kristalbedje van hematietsteentjes.
  2. Leg je kristallen op het bedje van hematietsteentjes.
  3. Laat je kristallen een paar uur liggen. Hierna zijn ze volledig gereinigd.

Huisaltaar maken | Ritueel voor het element lucht

Het ritueel dat het beste bij lucht past, is een ritueel om een beschermend veld neer te zetten. Dit doe je door een huisaltaar te maken.

Happinez wierook Heal your Spirit

De exclusieve Happinez wierook in jouw giftbox is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van synthetische geurstoffen, chemicaliën en houtskool. Daarbij is het een puur en holistisch product. Het heeft de vijf elementen aarde, lucht, water, vuur en ether in zich. Want het is gemaakt van aardse ingrediënten, het wordt bereid met water, verspreidt zich via de lucht, wordt geactiveerd door vuur en heeft een etherische, fijnstoffelijke werking. Daardoor kan het een positieve invloed hebben op klachten van uiteenlopende aard, vooral wanneer spanning en stress de boosdoeners zijn en lichaam en geest daarvan gezuiverd moeten worden. Het aansteken van een wierookstokje kan je dan ook op een wonderlijke wijze meevoeren naar een sfeer van rust en harmonie.

Met de geur van Frankincense
Happinez wierook Heal your Spirit heeft de warme en aardse geur van de ‘wierookboom’ – Frankincense. Deze wierook komt qua beleving dicht bij de kerkwierook die werd meegebracht uit het Oosten, want olibanum (het hoofdbestanddeel van kerkwierook) is de basis van deze geur.