Happinez giftbox Earth

Wat leuk dat je de exclusieve Happinez giftbox Earth cadeau hebt gekregen (of jezelf hebt gegeven). Op deze pagina lees je meer over aarde: het element dat bij jouw sterrenbeeld hoort, het element waarin je jezelf op dit moment het meest herkent óf het element dat je inspireert. Daarbij krijg je van ons ook nog fijne tips voor de producten die in deze giftbox zitten: de zes kristallen en de exclusieve Happinez wierook.

Veel plezier met je giftbox.

Liefs, Team Happinez

Deel met vrienden:

Aarde is het meest solide element

Elk sterrenbeeld behoort tot een eigen element. Het element vertelt je hoe je naar de wereld kijkt, hoe je je gedraagt en welke energie je uitstraalt. Een Stier, Maagd en Steenbok behoren tot het element aarde.

  • Aarde vertegenwoordigt de structuur waarmee de natuur is opgebouwd: zonder kan niets een materiële vorm aannemen.
  • In astrologie staat aarde symbool voor dat wat je kunt vastpakken, het tastbare, het materiële, voor alle basiszekerheden.
  • Aardetekens zorgen, elk op hun eigen manier, voor het onderhoud der dingen. Omdat het aarde element je beïnvloedt bekijk je alles vanuit een realistisch perspectief en ben je van nature nuchter en praktisch ingesteld.
  • Graag sta je met beide benen op de grond. Als aardeteken geef je de voorkeur aan duidelijkheid boven vaagheden en heb je de behoefte om te weten waar je aan toe bent.

Kwaliteiten van aardetekens

Nuchter | stabiliserend | manifesterend | genererend | hardwerkend

Het element aarde geeft houvast. Een aardetype houdt van een praktische aanpak, is resultaatgericht, duidelijk en gedisciplineerd. Hij is geneigd naar zekerheid en structuur te zoeken en houdt zich aan de regels. Ideeën vindt hij prima, maar ze moeten wel uitvoerbaar en concreet zijn. Te veel aarde kan leiden tot starheid, dwangmatigheid en bekrompenheid. Aarde staat voor manifestatiekracht.

Kristallen reinigen met aarde

In jouw giftbox vind je 6 kristallen, speciaal afgestemd op het element aarde: jaspis breccie, malachiet, amethist, carneool, granaat en labradoriet. Het is belangrijk om deze stenen regelmatig te reinigen, oftewel laden. Kristallen kunnen namelijk energie opnemen uit de omgeving. Dat is niet altijd positief – bijvoorbeeld als er veel ruzie of verdriet is.

Je kunt kristallen op 4 verschillende manieren reinigen: met lucht, vuur, aarde of water. We leggen hieronder uit hoe je dat doet met jouw element: aarde.

Wat heb je nodig?

  • aarde
  • een potje of een schaaltje

Stappenplan

  1. Verzamel aarde van moeder natuur en stop dit in een potje of schaaltje.
  2. Begraaf jouw stenen in de aarde.
  3. Laat de kristallen 24 uur tot drie dagen liggen

Nieuwe maan legging | Ritueel voor het element aarde

Het ritueel dat het beste bij aarde past, is een ritueel om nieuwe dingen uit te nodigen in je leven. Dit doe je door een nieuwe maan legging. Een mooi moment voor een legging is de nieuwe maan, hét moment om nieuwe dingen uit te nodigen in je leven.

Happinez wierook Free your Magic

De exclusieve Happinez wierook in jouw giftbox is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van synthetische geurstoffen, chemicaliën en houtskool. Daarbij is het een puur en holistisch product. Het heeft de vijf elementen aarde, lucht, water, vuur en ether in zich. Want het is gemaakt van aardse ingrediënten, het wordt bereid met water, verspreidt zich via de lucht, wordt geactiveerd door vuur en heeft een etherische, fijnstoffelijke werking. Daardoor kan het een positieve invloed hebben op klachten van uiteenlopende aard, vooral wanneer spanning en stress de boosdoeners zijn en lichaam en geest daarvan gezuiverd moeten worden. Het aansteken van een wierookstokje kan je dan ook op een wonderlijke wijze meevoeren naar een sfeer van rust en harmonie.

Met de geur van Palo Santo
Happinez wierook Free your Magic bevat de warme en magische geur van Palo Santo. Het branden van Palo Santo is een eeuwenoude traditie. Sjamanen uit de Andes ontdekken namelijk dat het ‘heilige hout’ niet alleen een heerlijke geur verspreidde als je het brandde, maar dat de geur ook iets deed met je stemming. Ze gingen het daarom gebruiken bij hun religieuze rituelen en ceremonies. De rustgevende geur van het smeulende hout wordt nu vaak ingezet bij yoga en meditatie of om ruimtes te vullen met positieve energie. Dat werkt nog sterker als je een ruimte eerst gereinigd hebt met witte salie.