Happinez giftbox Fire

Wat leuk dat je de exclusieve Happinez giftbox Fire cadeau hebt gekregen (of jezelf hebt gegeven). Op deze pagina lees je meer over vuur: het element dat bij jouw sterrenbeeld hoort, het element waarin je jezelf op dit moment het meest herkent óf het element dat je inspireert. Daarbij krijg je van ons ook nog fijne tips voor de producten die in deze giftbox zitten: de zes kristallen en de exclusieve Happinez wierook.

Veel plezier met je giftbox.

Liefs, Team Happinez

Deel met vrienden:

Vuur is het lichtste, helderste element

Elk sterrenbeeld behoort tot een eigen element. Het element vertelt je hoe je naar de wereld kijkt, hoe je je gedraagt en welke energie je uitstraalt. Een Ram, Leeuw en Boogschutter behoren tot het element vuur.

  • Vuur is energie: zonder licht en warmte is er geen leven op aarde. Het is het lichtste, helderste element, waarvan door oude astrologen werd gedacht dat het verwant was aan het goddelijke licht van de sterren en de stralen van de zon die een vitaal leven geven.
  • In de astrologie staat vuur symbool voor: energie en geestdrift. Omdat het Vuur-element je beïnvloedt kun je vurig van aard zijn. Als vuurteken ben je erg dynamisch en ga je overal met volle energie voor.
  • Van nature zijn vuurtekens optimistisch ingesteld. Ze hebben warme, enthousiaste karakters. Drijvende eigenschappen zijn bijvoorbeeld passie en besluitvaardigheid. Aangezien jouw accent op vuur ligt kun je temperamentvol en spontaan zijn.

Kwaliteiten van Vuurtekens

Spontaan | enthousiast | geïnspireerd | expressief | intuïtief

Het element vuur symboliseert warmte, licht en energie. Het staat voor verlangens, passie, inspiratie, vitaliteit, initiatief en drijfveren. Vuurtypes blaken van de energie, ze zijn vrolijk en direct. Soms hebben ze een gebrek aan zelf beheersing en kunnen ze anderen overrompelen of kwetsen. Ze hebben weinig geduld, maar daar staat tegenover dat ze anderen kunnen inspireren en stimuleren. Vuur staat voor scheppingskracht.

Kristallen reiningen met vuur

In jouw giftbox vind je 6 kristallen, speciaal afgestemd op het element vuur: jaspis, rozenkwarts, rookkwarts, citroenkwarts, amethistkwarts en maansteen. Het is belangrijk om deze stenen regelmatig te reinigen, oftewel laden. Kristallen kunnen namelijk energie opnemen uit de omgeving. Dat is niet altijd positief – bijvoorbeeld als er veel ruzie of verdriet is.

Je kunt kristallen op 4 verschillende manieren reinigen: met lucht, vuur, aarde of water. We leggen hieronder uit hoe je dat doet met jouw element: vuur.

Wat heb je nodig? 

  • een wierookstokje (bijvoorbeeld de exclusieve Happinez wierook uit jouw giftbox), een bosje salie of Palo Santo
  • een brandende kaars, aansteker of lucifers

Stappenplan

  1. Brand een wierookstokje, een bosje salie of Palo Santo.
  2. Draai jouw kristal een tijdje rond in de rook. Je steen is zo op een zachte manier gereinigd.

Reinig je aura | Ritueel voor het element Vuur

Het ritueel dat het beste bij vuur past, is een ritueel om je energie te reinigen. Dit doe je door je aura te reinigen.

Happinez wierook Clear your Energy

De exclusieve Happinez wierook in jouw giftbox is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van synthetische geurstoffen, chemicaliën en houtskool. Daarbij is het een puur en holistisch product. Het heeft de vijf elementen aarde, lucht, water, vuur en ether in zich. Want het is gemaakt van aardse ingrediënten, het wordt bereid met water, verspreidt zich via de lucht, wordt geactiveerd door vuur en heeft een etherische, fijnstoffelijke werking. Daardoor kan het een positieve invloed hebben op klachten van uiteenlopende aard, vooral wanneer spanning en stress de boosdoeners zijn en lichaam en geest daarvan gezuiverd moeten worden. Het aansteken van een wierookstokje kan je dan ook op een wonderlijke wijze meevoeren naar een sfeer van rust en harmonie.

Met de geur van witte salie
Happinez wierook Clear your Energy heeft de geur van witte salie, wat een reinigende werking heeft en negatieve energieën kan verdrijven. Steek de wierook aan en ‘veeg’ je energieveld schoon door met een smudgeveer de rook van de witte salie over je lichaam te verspreiden, vanaf je kruin tot je voeten.