Nieuw: de exlusieve Happinez Astrology Giftboxes

Nieuw in de Happinez webshop zijn de exclusieve Astrology Giftboxes. Ze zijn feestelijk verpakt, hebben een fijne inhoud én zijn gekoppeld aan een sterrenbeeld. 

In de giftboxes vind je onder andere een kristalpunt dat bij het sterrenbeeld past. Een kristalpunt (of toren) is een pilaar met zes of acht zijden en een vlakke onderkant. Er wordt gezegd dat punt de energie uit de kosmos aantrekt en afgeeft aan de ruimte via zijn basis – de ruimte wordt zo gereinigd en geladen met nieuwe energie. Hij staat voor bescherming en kracht. Ideaal om bij te mediteren of als centrumsteen van een kristallengrid.

Een betekenisvol cadeau voor iedereen met het sterrenbeeld dat bij de Giftbox hoort, of die zich aangetrokken voelt tot dit sterrenbeeld.

Tip: bestel jouw Giftbox op tijd, zodat je het je geliefde(n) of jezelf met kerst kan geven. 

Deel met vrienden:

Giftbox Ram (21 maart t/m 20 april)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Ram vind je een rozenkwarts kristalpunt. Ram is meestal een sterke persoonlijkheid, die niet van vaagheden houdt. Dit sterrenbeeld heeft veel levenskracht en ondernemingslust, echter er is weinig ruimte voor emoties. De energie van rozenkwarts kan een mooie aanvulling zijn om een natuurlijk gevoel van rust te creëren en zachtheid te stimuleren.

De werking van rozenkwarts

Rozenkwarts wordt in de kristallenleer de steen van liefde en vrede genoemd, die het hart zuivert en opent. Hij straalt een liefdevolle vrouwelijke energie uit en brengt harmonie in relaties. Hij helpt om je open te stellen voor muziek en de schoonheid om je heen. De steen is verwant aan planeet Venus (schoonheid, vrouwelijkheid, genot) en het hartchakra.

Giftbox Stier (21 april t/m 20 mei)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Stier vind je een obsidiaan kristalpunt. Voor een Stier is rust erg belangrijk, hij heeft ook zekerheid en geborgenheid nodig. Hij is praktisch, vastberaden en beschermend naar zijn dierbaren. Hij heeft een sterk moreel besef en kan soms te hard werken waardoor hij of zij gevoelig is voor stress. De energie van obsidiaan kan de stier helpen zelfinzicht te krijgen en te leren omgaan met emoties.

De werking van obsidiaan

Obsidiaan helpt volgens kristallenexperts bij het onder ogen komen van je schaduwkanten en weggestopte emoties. Hij beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. De steen stimuleert zuiverheid en onafhankelijkheid, kan diepe inzichten brengen en maakt oude pijnen verteerbaar door ze te verbinden met wijsheid.

Giftbox Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Tweelingen vind je een fluoriet kristalpunt. Tweelingen is leergierig, ruimdenkend en veelzijdig. Staat met beide benen op de grond en kan goed organiseren, maar kan wat nonchalant zijn. Door het flexibele openstaan voor anderen kan dit sterrenbeeld soms het gevoel hebben zichzelf kwijt te zijn of niet goed te weten wie hij of zij zelf is. De energie van fluoriet kan Tweelingen weer in balans brengen en meer focus geven.

De werking van fluoriet

Fluoriet brengt volgens kristallenexperts evenwicht in lichaam, geest en ziel en zorgt voor het nodige zelfvertrouwen. Dit kristal werkt stabiliserend en zorgt voor harmonie als er chaos en onrust is. Hij geeft focus en concentratie en helpt de dingen op een rijtje te zetten. Heilzaam voor het hartchakra.

Giftbox Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Kreeft vind je een labradoriet kristalpunt. Kreeft is romantisch en beïnvloedbaar. Gaat altijd af op gevoel voordat er gehandeld wordt; het moet goed voelen. Soms is Kreeft verlegen en bang om gewoontes te doorbreken. Loslaten en verwerken kan voor Kreeft bijna voelen als een soort ontrouw aan de echtheid van de emotie. De energie van labradoriet geeft bescherming en helpt een grens te trekken tussen het zelf en de buitenwereld, dat is heel helend voor een Kreeft.

De werking van labradoriet

De labradoriet is een beschermende en spirituele steen in de kristallenleer. Hij beschermt de aura, en helpt negatieve invloeden van buitenaf weg te houden. De steen vermindert angst, bestrijdt eenzaamheid en geeft zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij versterkt de intuïtie en creativiteit.

Giftbox Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Leeuw vind je een labradoriet kristalpunt. Leeuw is een sterke persoonlijkheid; wilskrachtig en dominant. Gevoelens worden niet makkelijk geuit, daardoor kan dit sterrenbeeld soms wat hard overkomen. Stelt hoge eisen aan anderen, maar ook aan zichzelf. Leeuw heeft een groot verlangen naar erkenning, zonder welgemeende aandacht is hij kwetsbaar. De energie van labradoriet kan Leeuw een beschermd gevoel geven, inzicht geven in wat zich afspeelt in het onderbewuste en de rust geven dat enige erkenning die je nodig hebt daar te vinden is.

De werking van labradoriet

De labradoriet is een beschermende en spirituele steen in de kristallenleer. Hij beschermt de aura, en helpt negatieve invloeden van buitenaf weg te houden. De steen vermindert angst, bestrijdt eenzaamheid en geeft zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij versterkt de intuïtie en creativiteit.

Giftbox Maagd (24 augustus t/m 22 september)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Maagd vind je een amethist kristalpunt. Maagd is gericht op het nuttige van dingen en gaat de gevoelsmatige kant vaak uit de weg. Het is een kritisch, nuchter en verstandelijk sterrenbeeld, maar lijkt vaak een beetje verlegen in de omgang en kiest vrienden doelbewust. De energie van amethist kan Maagd helpen bij het uiten van emoties en het versterken van intuïtie.

De werking van amethist

De amethist resoneert volgens kristallenexperts met de hogere chakra’s en zorgt onder andere voor rust, ontspanning, zelfbewustzijn en vertrouwen. Hij houdt de geest helder en open voor nieuwe inzichten. Amethist zou je verbeeldingskracht, intuïtie en spiritualiteit verbeteren en het denkproces verfijnen.

Giftbox Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Weegschaal vind je een amethist kristalpunt. Weegschaal is emotioneel en altijd op zoek naar balans tussen geest, lichaam en gevoel. Dit sterrenbeeld houdt van mooie dingen, en heeft behoefte aan vrede, harmonie en veiligheid. Verantwoordelijkheid heeft meestal niet zijn of haar prioriteit. De energie van amethist kan Weegschaal helpen iets assertiever te zijn en geeft ook de nodige helderheid.

De werking van amethist

De amethist resoneert volgens kristallenexperts met de hogere chakra’s en zorgt onder andere voor rust, ontspanning, zelfbewustzijn en vertrouwen. Hij houdt de geest helder en open voor nieuwe inzichten. Amethist zou je verbeeldingskracht, intuïtie en spiritualiteit verbeteren en het denkproces verfijnen.

Giftbox Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Schorpioen vind je een rozenkwarts kristalpunt. Schorpioen voelt bijzonder diep, maar heeft moeite dit te uiten. Hij kan wilskrachtig en heftig zijn, stelt hoge eisen aan zichzelf en aan een ander, het is alles of niets, zwart of wit, je bent vriend of vijand. Daar onder ligt een diep gevoel van kwetsbaarheid en verlatingsangst. Rozenkwarts vibreert de energie van compassie en kan het hart van Schorpioen verzachten.

De werking van rozenkwarts

Rozenkwarts wordt in de kristallenleer de steen van liefde en vrede genoemd, die het hart zuivert en opent. Hij straalt een liefdevolle vrouwelijke energie uit en brengt harmonie in relaties. Helpt je om je open te stellen voor muziek en de schoonheid om je heen. De steen is verwant aan planeet Venus (schoonheid, vrouwelijkheid, genot) en het hartchakra.

Giftbox Boogschutter (23 november t/m 22 december)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Boogschutter vind je een golden healer kristalpunt. Boogschutter heeft een sterke vrijheidsdrang, is rusteloos en altijd zoekende. Dit sterrenbeeld is hulpvaardig, idealistisch, open en eerlijk, maar soms ook wat tactloos en onevenwichtig. Onder zijn zoektocht schuilt de vraag: ‘wie ben ik dan zelf?’ De energie van golden healer geeft Boogschutter een gevoel van verbinding en vertrouwen in het zijn.

De werking van golden healer

Deze combinatie van heldere en goudgele quartz draagt de energie van de zon. De steen volgens heeft volgens kristallenexperts enorme levenskracht en wijsheid en zou verbonden zijn met de oude energieën van Lemurië. Hij brengt heling en positieve energie, en bevordert een gevoel van vertrouwen en welzijn. Hij helpt om contact te maken met de bron en te accepteren wat er is.

Giftbox Steenbok (23 december t/m 20 januari)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Steenbok vind je een obsidiaan kristalpunt. Steenbok is het teken van ambitie: waar anderen weglopen voor verantwoordelijkheid, pakt Steenbok die op. Hij kan hard zijn voor zichzelf, geeft niet toe aan zwakte of onzekerheid en is niet makkelijk in het uiten van gevoelens. Daardoor lijkt dit sterrenbeeld wat afstandelijk, maar dit teken is eerlijk en echt, een rots in de branding. De energie van obsidiaan geeft inzicht en kan de Steenbok leren zijn energie af te schermen en zijn schaduwkanten te integreren.

De werking van obsidiaan

Obsidiaan helpt volgens de kristallenleer bij het onder ogen komen van je schaduwkanten en weggestopte emoties. Hij beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. De steen stimuleert zuiverheid en onafhankelijkheid, kan diepe inzichten brengen en maakt oude pijnen verteerbaar door ze te verbinden met wijsheid.

Giftbox Waterman (21 januari t/m 18 februari)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Waterman vind je een fluoriet kristalpunt. Waterman houdt van verandering en alles wat nieuw is. Hij heeft intense behoefte zich verbonden te voelen met een groep mensen met gedeelde idealen. Als dat niet lukt, kan Waterman zich eenzaam en onbegrepen voelen. De energie van fluoriet kan Waterman zelfvertrouwen geven, evenwicht brengen en helpen om je dromen waar te maken.

De werking van fluoriet

Fluoriet brengt volgens kristallenexperts evenwicht in lichaam, geest en ziel en zorgt voor het nodige zelfvertrouwen. Dit kristal werkt stabiliserend en zorgt voor harmonie als er chaos en onrust is. Hij geeft focus en concentratie en helpt de dingen op een rijtje te zetten. Heilzaam voor het hartchakra.

Giftbox Vissen (19 februari t/m 20 maart)

In de Giftbox voor het sterrenbeeld Vissen vind je een golden healer kristalpunt. Vissen is misschien wel het meest kwetsbare sterrenbeeld. Het kan moeilijk omgaan met ruzie en gaat dat het liefst uit de weg. Het versterken van realiteitszin is belangrijk, maar wel met behoud van de gevoeligheid. Vissen heeft het nodig zich soms af te zonderen om weer contact te maken met de eigen kern. De golden healer kan daarbij helpen: hij verhoogt de energetische trilling waardoor Vissen weer makkelijk verbinding kan voelen.

De werking van golden healer

Deze combinatie van heldere en goudgele quartz draagt de energie van de zon. De steen heeft volgens kristallenexperts enorme levenskracht en wijsheid en zou verbonden zijn met de oude energieën van Lemurië. Hij brengt heling en positieve energie, en bevordert een gevoel van vertrouwen en welzijn. Hij helpt om contact te maken met de bron en te accepteren wat er is.

Tip: leg een kristallengrid

Gebruik je kristalpunt als centrumsteen in een kristallengrid. Een kristallengrid is het neerleggen van verschillende edelstenen en kristallen, in een geometrisch patroon. Door kristallen in een van de vijf geometrische vormen neer te leggen, volg je de vormen van de schepping. Zo kun je je intentie extra kracht bij zetten. Op die manier zou je jezelf wat beter kunnen beschermen tegen negatieve energie in je leven, of juist wat meer liefde in je leven vragen, of je manifestatie kracht bijzetten.

In de Happinez webshop vind je twee prachtige kristallengrids: Flower of life en Metatron. Nu te bestellen met gratis verzending.

Wil je weten welk kristal bij jouw sterrenbeeld past? 

Doe hier de test.