Terug naar overzicht

The Braveheart Club #25: Juno Burger

The Braveheart Club #25: Juno Burger The Braveheart Club #25: Juno Burger The Braveheart Club #25: Juno Burger

Er staat weer een nieuwe podcast-aflevering van The Braveheart Club voor je klaar. Dit keer gaat host Roanne van Voorst in gesprek met Juno Burger.

Als kind was Juno Burger al gevoelig voor subtiele energieën – dingen die hij voelde, bij mensen, of in ruimtes. Eerst vond hij dat maar ingewikkeld, en lange tijd sloot hij zich af voor alles dat er te voelen was. Tot dat niet meer ging. 

Later leerde hij met zijn gevoeligheid omgaan op een manier die hem niet belast, en tegenwoordig noemt hij zichzelf Energetisch Therapeut, waar hij zorg draagt voor de energetische reiniging van woningen, bedrijfspanden en personen. Dit kan, volgens hem, op locatie maar ook op afstand. Anderen noemen hem ook wel energy healer, of energetisch reiniger.

Kortom, een bijzondere gast met een bijzonder beroep. Beluister hier de podcast. 

The Braveheart Club

The Braveheart Club is een podcast van Happinez en angst-onderzoeker Roanne van Voorst, waarin we in gesprek gaan met moedige mensen. Vrije denkers. Mensen die tegen de stroom in durven te gaan, en die daarvoor kleine en grote angsten overwonnen. Mensen die soms bang waren, maar besloten dat iets anders, belangrijker was. Meer afleveringen luisteren? Bekijk hier het overzicht.