Terug naar overzicht

The Braveheart Club #26: Jeroen Swolfs

The Braveheart Club #26: Jeroen Swolfs The Braveheart Club #26: Jeroen Swolfs The Braveheart Club #26: Jeroen Swolfs

Er staat weer een nieuwe podcast-aflevering van The Braveheart Club voor je klaar. Dit keer gaat host Roanne van Voorst in gesprek met Jeroen Swolfs.

Als 5-jarige liep Jeroen Swolfs van huis weg omdat hij Parijs wel eens wilde zien. Later, toen hij groot was, werd hij fotograaf, wereldreiziger en ondernemer. Hij combineerde al die liefdes en talenten in zijn wereldberoemde fotoproject Streets of the World, waarin hij in 7 jaar tijd maar liefst 195 hoofdsteden bezocht. In al die plekken fotografeerde hij positiviteit. In een tijd waarin er overal conflict lijkt te zijn, zocht hij naar wat ons als mensen met elkaar verbindt. Streets of the World werd het grootste fotografieproject ter wereld. Roanne sprak met deze Braveheart over hoe je dat doet, zo’n megalomaan project opzetten, zelfs als er niemand is die gelooft dat het kan.

Beluister de podcast hier:

The Braveheart Club

The Braveheart Club is een podcast van Happinez en angst-onderzoeker Roanne van Voorst, waarin we in gesprek gaan met moedige mensen. Vrije denkers. Mensen die tegen de stroom in durven te gaan, en die daarvoor kleine en grote angsten overwonnen. Mensen die soms bang waren, maar besloten dat iets anders, belangrijker was. Meer afleveringen luisteren? Bekijk hier het overzicht.