Download gratis jouw pendelbord

Download gratis jouw pendelbord Download gratis jouw pendelbord Download gratis jouw pendelbord

Twijfel je ergens over? Maak dan kennis met pendelen: een toegankelijke manier om in contact te komen met je onderbewustzijn. Het enige wat je nodig hebt is een open geest, een pendel en een pendelbord. Handig: dat pendelbord kun je hier gratis downloaden en printen, of shop een Pendelbord van fairtrade mangohout hier.

Omdat we deze jubileummaand feest vieren, delen we ook cadeaus uit. Laat je gegevens achter en ontvang direct de downloadlink voor het Happinez pendelbord. Extra fijn: hieronder vind je 4 tips om jouw gloednieuwe bord te gebruiken.

Hoe gebruik je dit pendelbord? 4 tips:

#1: Hou je pendel goed vast

Zet je elleboog op tafel (of een andere stabiele ondergrond) en houd het pendelkoordje tussen duim en wijsvinger vast zodat de pendel in een loodrechte lijn naar beneden hangt. Klaar? Dan kun je beginnen.

#2: Maak kennis met je pendel

Stel eerst vragen waar je het antwoord op weet (Ben ik morgen jarig? Heb ik twee broers?), zodat je kunt vaststellen wat je pendel doet. Beweegt je pendel naar boven bij een vraag waar je ‘ja’ op verwacht? Draai je pendelbord dan zo dat ‘ja’ bovenaan ligt.

#3: Maak je hoofd leeg

Focus je op de interactie met de pendel. Probeer eventuele gedachtes op de achtergrond te krijgen en pendel op een manier die bij jou past.

#4: Stel ja/nee-vragen.

Meeste pendels geven alleen antwoord op ja/nee-vragen. Voorbeelden van mooie vragen die je kunt stellen zijn bijvoorbeeld:

  • Zit er toekomst in mijn relatie?
  • Kan ik nog groeien in het werk dat ik nu doe?
  • Heeft de droom van vannacht te maken met …?
Over auteur
Dit artikel is met liefde geschreven door de redacteuren van de Happinez online redactie. Benieuwd naar de gezichten achter de artikelen? Bekijk dan ook ons colofon.
Volgend artikel
Tussen leven en dood: wat een bijna-doodervaring ons kan leren
Tussen leven en dood: wat een bijna-doodervaring ons kan leren