Weekhoroscoop Ram

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Het vertrouwen dat jij in anderen hebt, ligt deze week onder vuur. Dat is niet de schuld van anderen, maar het gevolg van een sterke innerlijke onzekerheid die je kunt voelen omdat de zon botst met Chiron. Wat jou kan inspireren om verder te komen, is het lezen van een biografie of kijken naar een film van iemand die een voorbeeld voor jou is.


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied de Ram meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Zo vertelt ze dat het – voor een Ram in het bijzonder – dit jaar leuk en leerzaam kan zijn om een dromendagboek bij te houden. Waarom? Je leest het in je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Stier

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Uranus sluit een contract met de zon, een samenwerkingsverband waarmee vooral jij als Stier je vrijheid en zelfstandigheid kunt manifesteren. Dat wil zeggen dat je meer ruimte kunt opeisen om te doen wat je echt graag wilt. Gebruik die ruimte met wijsheid, dan krijg je er veel voor terug.


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied de Stier meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Zo vertelt ze dat een Stier dit jaar beschikt over een kracht die je ‘sociale empathie’ zou kunnen noemen. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Tweelingen

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Als je geest momenteel op zoek is naar een kwinkslag, een argument of een andere manier om anderen te slim af te zijn, dan is het tijd voor een pauze. Met Mercurius sextiel Chiron is het de bedoeling je mind tot zwijgen te brengen en te voelen wat er te voelen valt. Ook is het tijd voor helende gesprekken.


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied Tweelingen meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Zo vertelt ze dat Tweelingen dit jaar misschien groter mag durven dromen. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Kreeft

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Venus conjunct Pluto maakt dat jouw week intens verloopt, vooral als het aankomt op hartzaken. Je partner kan ‘eisen’  dat jij jezelf meer blootgeeft. Voel jij je veilig genoeg om dat aan te durven? En ligt dat aan je partner of zit dat in jou? Wat zou jij kunnen doen voor meer intimiteit?


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied een Kreeft meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Zo nodigt ze de Kreeft uit om hun eigen idylle te creëren en daarbij hun intuïtie volgen. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Leeuw

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Lilith inconjunct de zon zet het kanaal wijd open dat jou verbindt met een hogere of goddelijke bron van wijsheid en inspiratie. Er komt zoveel binnen dat je soms moeite kunt hebben om het een plekje te geven. Het is de kunst je ideeën en inzichten op waarde te schatten en te delen.


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied een Leeuw meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Zo vertelt ze de Leeuw dat het belangrijk is om hun dromen met een korreltje zout te nemen, het zijn geen voorspellingen of voorbodes. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Maagd

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Pluto conjunct Mercurius drijft jou tot het uiterste als het erom gaat uit te zoeken wat waar is of hoe het werkt. Met wetenschappelijke precisie analyseer je een probleem. Probeer om ook het grote plaatje in het oog te houden. Er is meer dan de getallen, de woorden en de grafieken. Zoek het gevoel erachter.


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied een Maagd meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Zo kan het liefdesleven van een Maagd in een dromerige fase belanden, wat soms een valkuil kan zijn. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Weegschaal

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Met Venus inconjunct Lilith loopt er een onzichtbare draad die jouw hart verbindt met die van je partner. Het is nu erg lastig om je af te schermen voor zijn of haar emoties. Maar dat laat je liever niet merken, waardoor hij zij juist het gevoel kan krijgen er alleen voor te staan.


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied een Weegschaal meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Zo is er in de dromen van een Weegschaal dit jaar sprake van een zekere bescheidenheid. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Schorpioen

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Met Pluto in verbinding met Mercurius kun je je intens opwinden over een wereldprobleem. Iets waar je geen macht over hebt. Je bedenkt misschien wel 100 geniale oplossingen. Probeer om afstand te nemen, los te laten en je frustratie en woede om te zetten in iets positiefs en kleins waar je wél controle over hebt.


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied een Schorpioen meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Zo kunnen de dromen van Schorpioen dit jaar heel erg behulpzaam zijn. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Boogschutter

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Met Venus in een lichte aanvaring met Jupiter, kun je ervaren dat het moeilijk is je hart in toom te houden. Misschien word je verliefd op iedereen die je ontmoet, misschien wil je te snel te veel van je partner, die zich daardoor wat opgejaagd kan voelen. Gelukkig ben je bereid begrip te tonen.


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied een Boogschutter meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Zo kunnen de dromen van Boogschutter gaan over nostalgie en heimwee. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Steenbok

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Met de zon die Neptunus bij de hand neemt, ben je afgestemd op een subtiele en hogere bron van artistieke inspiratie. Het mooie is dat je ideeën en dromen – ook als ze wat zweverig zijn – in de materie vorm kunt geven. Dit helpt om iets moois te maken.


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied een Steenbok meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Zo waarschuwt ze een Steenbok: blijf bij de les bij het aangaan van zakelijke contacten. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Waterman

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Uranus maakt ruzie met Mercurius deze week. Dan is het lastig om het verschil te zien tussen de feiten en de idealen. Ook is het lastig om anderen uit te leggen hoe iets in elkaar zit. Zijn zij nou écht zo dom? Of praat en denk je te snel, waardoor anderen moeite hebben jou te volgen?


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied een Waterman meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Als Waterman zul je vaker dromen van een betere wereld voor dieren, planten, de natuur. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.

Weekhoroscoop Vissen

Week 2 (10 januari t/m 16 januari)

Met Venus die zich vol warmte verbindt met jouw Neptunus, lijkt het of alles liefde is. Je hebt oog voor de behoeftes van je partner en zou op een romantische manier uitdrukking kunnen geven aan je gevoelens. Misschien zie je de ander veel mooier dan hij of zij is, maar wat geeft dat als jullie er samen zo gelukkig van worden?


Meer over jouw sterrenbeeld

Wil je weten wat jou nog meer te wachten staat deze maand? Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus en Saturnus actief. Dit geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied een Vissen meesterschap toont door de innerlijke rebel te beteugelen in je maandhoroscoop voor januari. 

Onze huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren en vertelt je wat 2022 voor jou in petto heeft op het gebied van dromen. Vissen zullen dit jaar grootster en meer dromen dan normaal. The sky is the limit. Meer weten? Lees nu je jaarhoroscoop: jouw grootste dromen voor 2022.