8 favoriete decembercadeaus van hoofdredacteur Eveline

Of je ze nou viert met je vrienden, familie of alleen: het worden hoe dan ook bijzondere feestdagen. Een goede reden om je geliefden te verrassen met een persoonlijk en betekenisvol cadeau. Speciaal voor deze bijzondere feestdagen heeft Eveline Helmink, hoofdredacteur van Happinez, haar favoriete decembercadeaus verzameld. Van het geliefde Himalaya zoutlampje tot de nieuwe Astrology Giftboxes en het luxe Happinez Tarotdeck: voor iedereen is er iets moois te vinden.  Laat je inspireren door de 8 favoriete decembercadeaus en maak deze feestdagen écht magisch en betekenisvol. Tip: Bestel de cadeaus op tijd, zodat je het je geliefde(n) of jezelf met kerst kan geven.
Deel met vrienden:

1. Astrology Giftboxes

De nieuwe Astrology Giftboxes zijn een echt persoonlijk cadeau, voor ieder sterrenbeeld is er een box. Elk met een kristalpunt dat past bij de eigenschappen van dat sterrenbeeld.

Eveline: “Als ik aan het werk ben, zet ik zo’n kristalpunt graag naast mijn MacBook. Ik vind het prettig om mijn ogen er af en toe op te laten rusten, ik zie altijd net weer een andere glinstering of tekening. Alsof je je even verbindt met een soort kosmische hotspot.”

2. Happinez Tarotdeck

Een waardevol cadeau is er eentje dat inzicht brengt, en je op liefdevolle wijze in contact brengt met jezelf. Dit luxe Happinez Tarotdeck is daarom het perfecte geschenk: 78 prachtig geïllustreerde kaarten die je innerlijke wijsheid activeren.

Eveline: “Dit deck is mijn nieuwe lievelings. De illustraties zijn prachtig en vrouwelijk, maar de uitleg in de bijhorende gids maakt het helemaal af: helder, inspirerend en van nu. Dit gaat komend jaar ook hét cadeau voor al mijn vriendinnen worden.”

3. Alpacawollen breisels

Deze items van alpacawol zijn echt een winterse verwennerij. Superzacht en superwarm, zo blijf jij (of je geliefde) de hele winter warm.

Eveline: “De nieuwe alpacawollen knitwear is zó fijn: het kriebelt niet en is prachtig van kleur. Ik draag de sjaal ook graag binnen, lekker warm en cosy en dan kan de verwarming ook prima een graadje lager blijven.”

4. Chakra armband

Deze fijne armband is versierd met 7 kleurrijke kristallen: voor elke chakra één. Een vrolijk, én betekenisvol cadeau.

Eveline: “Het chakra-armbandje is een redactie-favoriet, omdat het een bijzondere betekenis heeft én bij zoveel verschillende stijlen past.”

5. Happi.kids boek: Opvoeden uit je hart

Dit boek over bewust ouderschap is het mooiste cadeau voor iedereen die wil opvoeden vanuit het hart. 320 pagina’s over de dingen die je je kind écht wil meegeven in het leven.

Eveline: “Dit boek heeft een bijzonder plekje in ons hart, omdat het de mooiste verhalen en producties die we gemaakt hebben over ouderschap en betekenisvol opvoeden zo mooi gebundeld heeft. Ze zijn tijdloos, waardevol en zo complementair aan de vele opvoedboeken die er zijn. Ook een perfect kraamcadeau.”

6. Himalaya zoutlamp

Met een Himalaya zoutlamp schittert er een fijn, warm licht door je woning heen. Dit nachtlampje is gemaakt voor in de slaapkamer, het warme licht zou helpen met ontspannen. 

Eveline: “Bijna in elke kamer van mijn huis vind je wel een zoutlampje. Het licht is zo prettig zacht en troostend en er wordt gezegd dat het zout de kwaliteit van de lucht in huis kan verbeteren. Mijn jongste zoon lijkt echt baat te hebben bij zijn nachtlampje: hij slaapt als een prinsje.”  

7. Happinez Astrologie Guide

Een cadeau voor iedereen die zich meer wil verdiepen in de geheimen van de kosmos: de Happinez Astrologie guide. Leer alles over je geboortehoroscoop, huizen, astrologie over de hele wereld, en nog veel meer!

Eveline: “Wat kregen we veel lovende reacties op de Astrologie Guide! Echt een bewaarnummer om er af en toe bij te pakken, want het is de essentie van astrologie samengebracht in prachtige verhalen en beelden. Eigenlijk een must-read voor iedereen die wel eens een horoscoop checkt.” 

8. Meditatiepoef Eye

Mediteren wordt extra fijn met een meditatiepoef. Het houdt je wervelkolom recht, zodat je in een goede houding mediteert. Vooral voor beginners, en liefhebbers van lange meditaties is dit een must-have.

Eveline: “Natuurlijk gebruik ik het poefje voor meditatie, maar in mijn huis zijn ze ook populair als extra zitplekjes; mijn zoons vinden het fijn zo dicht bij de grond te zitten”