8 favoriete decembercadeaus van hoofdredacteur Eveline

Speciaal voor deze bijzondere feestdagen heeft Eveline Helmink, hoofdredacteur van Happinez, haar favoriete decembercadeaus verzameld. In deze video vertelt ze je over deze favorieten, van de nieuwe altaardoosjes tot de Manifestatie Gift Sets en het luxe Happinez Tarotdeck: voor iedereen is er iets moois te vinden. In dit artikel vind je naast een video ook een korte omschrijving van elk product. Laat je inspireren door de 8 favoriete decembercadeaus en zet iemand in het licht met een mooi cadeau.

 

Tip: Bestel de cadeaus op tijd, zodat je het je geliefde(n) of jezelf met kerst kan geven.

Deel met vrienden:

1. De nieuwste altaardoosjes

Dit altaardoosje is een prachtig bewaardoosje voor al je kleine schatten en kostbare vondsten. In dit doosje ontdek je alvast een paar kleine schatten: 6 affirmatiekaartjes, een boeddhabeeldje en 5 stokjes wierook. Zet ‘m op je nachtkastje, of zie het als een mooi begin van je huisaltaartje.

2. Happinez Tarotdeck

Een waardevol cadeau is er eentje dat inzicht brengt, en je op liefdevolle wijze in contact brengt met jezelf. Dit luxe Happinez Tarotdeck is daarom het perfecte geschenk: 78 prachtig geïllustreerde kaarten die je innerlijke wijsheid activeren.

Eveline: “Dit deck is mijn nieuwe lievelings. De illustraties zijn prachtig en vrouwelijk, maar de uitleg in de bijhorende gids maakt het helemaal af: helder, inspirerend en van nu. Dit gaat komend jaar ook hét cadeau voor al mijn vriendinnen worden.”

3. Marmeren box eclipse

Je favoriete tarotkaarten bescherm je het liefst goed. Ze zitten vol persoonlijke betekenis en energie, en na een tijdje krijgt jouw tarotdeck een bijzondere sentimentele waarde. Dit massieve marmeren doosje zorgt ervoor dat je kaarten beschermd zijn, zodat je er nog jaren van kunt genieten. Ze zijn versierd met koper, en de glimmende, groen-blauwe abaloneschelp.

4. Affirmatiekaarten

In dit doosje vind je 50 prachtig vormgegeven affirmatiekaarten. Elke kaart bevat een affirmatie die je motiveert om in beweging te blijven of in bezielde actie te komen. Fijn tijdens een periode van verandering en transformatie — de krachtige zinnen helpen je gedachten en handelingen richting te geven.

Tip: kies een vast moment op de dag om een kaartje te trekken, bijvoorbeeld elke ochtend. Leg de kaart voor je tijdens het mediteren of zet hem op je huisaltaar.

5. Manifestatie Gift Set Magic

Behoefte aan een beetje meer sprankeling, verwondering en magie in je leven? In deze limited edition Manifestatie Gift Set vind je alles wat je nodig hebt om jouw diepste verlangens in beeld te brengen. Maak een vision board, zet je verlangens centraal en dan zul je merken — wat eerst slechts een magische droom leek, blijkt nu ineens binnen handbereik.

6. Granaat armband Magic

Tientallen kleine donkerrode kristallen schitteren vrolijk aan deze armband, en worden telkens afgewisseld door gouden glaskralen. Het granaatkristal staat symbool voor kracht en zelfvertrouwen; draag deze armband daarom op alle momenten dat je wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

7. Het nieuwe marmeren plateau Maan

Dit marmeren plateau is een perfect cadeau voor iedereen die van de maan houdt. Het marmer is namelijk versierd met een maanthema, met koper worden 6 van haar fases uitgebeeld. Gebruik dit plateautje om bijvoorbeeld je kristallen in het maanlicht op te laden, of als een bijzondere toevoeging op je huisaltaartje.

8. Raamkristal Maan

Raamkristal Maan is een echte blikvanger in je huis. Vooral als het zonlicht erop schittert en de mooiste kleuren van de regenboog verschijnen. De meeste raamkristallen zijn rond of hebben een druppelvorm, maar hier wordt het zonlicht gebroken door een kristal dat geslepen is tot een fonkelend maantje. Het hangt aan een snoer van glaskraaltjes in groen- en goudtinten met bovenaan een goudkleurig lint. Mooi detail: op de goudkleurige ring in het snoer staan de twaalf sterrenbeelden afgebeeld.