Vissen, in 2019 draag jij de hogere liefde uit

Vissen, in 2019 draag jij de hogere liefde uit Vissen, in 2019 draag jij de hogere liefde uit Vissen, in 2019 draag jij de hogere liefde uit

In 2019 bereikt jouw persoonlijke groei een voorlopig hoogtepunt. Dat is voor jou aanleiding om je kennis en lessen door te willen geven aan anderen.

Hogere liefde

Daar kun je serieus werk van maken (al dan niet betaald). Het wordt jouw missie om de hogere liefde die je hebt leren kennen hier op aarde uit te dragen. Door echt iets voor anderen te betekenen. Of mensen nu arm zijn of in de problemen zitten, ze zijn welkom bij jou voor een woord van troost of een reikende hand.

Tevredenheid

Het contact met mensen geeft je een diep gevoel van vervulling. Misschien is het geen extatisch geluksgevoel maar meer een intense en diepe tevredenheid. Het kan een paar maanden zoeken zijn naar het ‘hoe dan precies’, maar zodra je een vorm hebt gevonden is er niets of niemand meer die jou kan tegenhouden bij het vervullen van je prachtige missie.

Liefdespijn

Chiron heeft een aantal jaren bij het teken Vissen doorgebracht en dat betekent dat je de kans hebt gekregen om alle liefdespijn die je gedurende je leven hebt verzameld, te helen. Daarin werd je bijgestaan door ex-en, je partner of mensen die zomaar even op je levenspad kwamen. De kans is groot dat je daardoor een gezonde en evenwichtige relatie hebt opgebouwd.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Is dat niet het geval, en wil je het graag anders zien, dan is er misschien toch nog wat pijn blijven liggen. Zijn er nog overtuigingen of emoties die jou ervan weerhouden liefde te geven en te ontvangen? In 2019 komen er beslist nieuwe kansen. Er is er één die er altijd voor je wil zijn, wat er ook gebeurt. Jij hoeft alleen maar aan te geven dat je het met hem of haar wilt proberen. En dat ‘probeersel’ kon weleens ontzettend fijn uitpakken, als jij maar weet wat je tot nu toe heeft tegengehouden.

Meer lezen, Vissen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Planetenhoroscoop 2019: Jupiter
Planetenhoroscoop 2019: Jupiter