Maagd? In juni ga jij met de billen bloot

Maagd? In juni ga jij met de billen bloot Maagd? In juni ga jij met de billen bloot Maagd? In juni ga jij met de billen bloot

Met Juno in Kreeft, lift jij mee op de positieve emoties die deze stand teweeg kan brengen.

Vooral in de communicatie met je partner of een goede vriend(in), kunnen er bijzondere momenten zijn, die bij elkaar opgeteld zelfs een doorbraak kunnen betekenen als er sprake is van een impasse.  Jullie vinden oplossingen, van ‘elkaar begrijpen’ komt begrip en dingen die lastig te benoemen zijn, krijgen een naam en een plek.

Laat meer van jezelf zien, Maagd

Heb je een relatie? Misschien zou je dan soms willen dat de passie een grotere rol zou spelen. Ook dan heeft Juno goed nieuws voor jullie. Maar daarvoor moet je wel figuurlijk met de billen bloot: meer van jezelf en je emoties laten zien. Dat is voor jou misschien een beetje eng, voor je partner kan het een enorme turn-on zijn als je hem binnenlaat in het heilige der heiligen, jouwe warme maar verlegen hart. Dus neem afscheid van de eventuele valse schaamte die jou gevangen houdt en maak plaats voor de man of vrouw van je leven.

En ja, deze vibes zijn ook van toepassing als je single bent, ook dan kun je een betekenisvol contact leggen.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Feng shui voor je nachtkastje
Feng shui voor je nachtkastje