Lente-liefdeshoroscoop: voor extra veel lentekriebels

Lente-liefdeshoroscoop: voor extra veel lentekriebels Lente-liefdeshoroscoop: voor extra veel lentekriebels Lente-liefdeshoroscoop: voor extra veel lentekriebels

Op 4 mei begint verwelkomen we rond middernacht een nieuwe maan. Deze bijzondere liefdesmaan staat in het teken Stier; een periode waarin geluk, genot en speelsheid de boventoon voeren.

De invloed van het teken Stier zorgt voor een speelse liefdesboost. En daar merk je niet alleen als single iets van, ook wanneer je in een relatie zit voel je de kriebels opborrelen.

Huisastroloog Johanna Blok schreef een liefdesvoorspelling voor jou.

Ram

Single: je vrolijke lach en spraakwaterval trekken de aandacht. Er is één man of vrouw die extreem gevoelig is voor jouw charmes. Misschien hecht jij nu nog teveel aan je vrijheid om hem of haar een kans te geven, maar wat niet is…

Samen: Je partner vraagt meer tijd en aandacht en dat kan voelen als een belemmering. Jouw behoefte aan avontuur en ruimte is momenteel nogal groot. Maar dat blijft niet zo, dus koester het goud dat je met hem of haar hebt.

Online training Sacred Sexuality

  • Ervaar meer levendigheid, intimiteit en sensualiteit

  • Kom in verbinding met je vrouwelijke energie

Stier

Single: met de nieuwe maan op 4 mei in Stier zou je deze lente een nieuw begin kunnen maken. Dat kan gaan over van alles, maar het kan ook betrekking hebben op de liefde, dus laat de wereld zien dat je er klaar voor bent!

Samen: als jij wordt geraakt door de Nieuwe Maan besef je dat je relatie toe is aan een reboot. Misschien kun je samen terug naar de tijd dat alles net begon en jullie gevoelens voor elkaar nieuw leven inblazen.

Tweelingen

Single: je volgt je instincten in wat weleens een van de spannendste lentes van je leven zou kunnen worden. Je laat de oervrouw of -man in jezelf zien en er is niemand die daar ‘nee’ tegen kan zeggen.

Samen: er ontwaakt een oerkracht in jou die voor je partner soms wat intimiderend is, maar ook zeer aantrekkelijk. Het is wel belangrijk dat je de ander in zijn of haar waarde laat. Dus zijn overhemd aan, oké. Zijn broek, nou nee…

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Kreeft

Single: met de enigszins overspelige Juno in het teken Kreeft voel jij je meer thuis in de rol van minnares dan in de rol van partner. Zolang de ander dat accepteert blijf je voor hem openstaan.

Samen: je kunt wat aanlopen tegen de rollenpatronen die in je relatie zijn geslopen. Het is goed om in opstand te komen en aan te geven wat je wilt, maar doe dat wel met tact en een open vizier.

Leeuw

Single: jouw vurigheid beleeft elke lente een revival. Ook dit jaar ben je meer dan bereid om de liefde toe te laten in je leven. Dus als je een man of vrouw leert kennen die aan al je eisen voldoet, is er geen weg terug.

Samen: het belooft een warme lente te worden, waarin jij en je partner de liefde koesteren. Misschien zijn jullie niet meer zo verliefd als in het begin, maar daar staat zoveel tegenover.

Maagd

Single: het mooiste van single-zijn vind jij misschien wel het idee dat de grote liefde morgen van jou kan zijn. Het is waar, elke dag brengt jou een stap dichter bij hem. Zorg dat je er klaar voor bent.

Samen: het mooiste van een relatie is dat er één iemand is die jou helemaal kent en die houdt van het hele pakketje, inclusief foutjes. Maar dan moet jij je wel laten kennen. Maak dat tot jouw lentedoel.

Weegschaal

Single: je bent deze lente snel uit je evenwicht, zeker als er iemand verschijnt die meer van je wil dan een beetje flirten. Maar misschien is hij of zij wel precies het soort mens waar je al zolang van droomt…

Samen: je partner zoekt naar een manier om je uit te dagen, om je beter te leren kennen, dieper te gaan. Dat vind je wat ongemakkelijk, maar geef toe, het brengt jullie dichter bij elkaar en dat is wat je wilde, toch?

Schorpioen

Single: de volle maan in mei is voor jou en dat betekent een reiniging, een voorbereiding. Laat alle oude relaties en de pijn die je hebt ervaren gaan en maak ruimte voor de nieuwe liefde.

Samen: de volle maan geeft ook jou de opdracht om je hart op te schonen. Als je dat heel bewust en toegewijd doet, zal je zien dat de energie tussen jou en je partner naar een nieuw, hoger niveau wordt getild.

Boogschutter

Single: er is niets dat jouw optimisme kan ondermijnen. Mocht een man of vrouw jou afwijzen, dan is dat niet het einde van de wereld. Dankzij jouw prachtige glimlach, duurt het geen dag voordat de volgende zich aandient.

Samen: je geeft je partner momenteel het beste dat hij zich kan wensen. Je hele hart en je vertrouwen. Misschien was je niet vaak zo onbevangen, maar je voelt dat dit hoort bij de ware liefde.

Steenbok

Single: Diep in je hart verberg je intense gevoelens voor iemand. Maar je houdt je ook in. Dat is als plankgas rijden met je voet op de rem. Het is tijd om te kiezen. Ga je ervoor of laat je het gaan?

Samen: deze lente geeft je de kans om schoon schip te maken in je relatie. Je kunt een heftige periode achter de rug hebben en dan zit er nog pijn. Maar geef hem of haar wel de kans om het goed te maken.

Waterman

Single: je geeft het niet graag toe als vrije vogel, maar diep in je hart verlang je enorm naar de liefde. Dat die er nog niet is, is écht omdat je het geen kans geeft. Deze lente kan een keerpunt betekenen.

Samen: probeer de afstand te overbruggen die is ontstaan tussen jou en je partner. Misschien heb je er geen vertrouwen in, misschien ben je bang dat een oud patroon zich herhaalt, maar wie niet waagt…

Vissen

Single: je hebt prachtige fantasieën over de grote liefde, maar in de praktijk bak je er momenteel niet veel van. Dat kan deze lente veranderen, maar daarvoor moet je wel een beetje landen op aarde.

Samen: je partner bokst al een tijd aan tegen de hoge verwachtingen die je van hem of haar hebt. Besef dat hij of zij ook maar een mens is en dat die kleine foutjes hem of haar juist leuk maken. Als dat lukt, wordt het een prachtige lente.

Meer lezen?

  • Lees jouw horoscoop voor de maand mei
  • Hoe liefdesbang ben jij? (doe de check)
  • Waarom wordt liefde meer gekoesterd dan vriendschap?
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen, in mei mag jij jezelf overstijgen
Schorpioen, in mei mag jij jezelf overstijgen