Schorpioen, in mei mag jij jezelf overstijgen

Schorpioen, in mei mag jij jezelf overstijgen Schorpioen, in mei mag jij jezelf overstijgen Schorpioen, in mei mag jij jezelf overstijgen

Schorpioen, vanaf mei staan Saturnus en Jupiter verschillende keren samen op één punt aan de hemel. Dat betekent voor jou dat je af en toe even door je boosheid heen moet ademen. 

Sluwe taal

Jij kunt te maken krijgen met iemand die de gave heeft van het woord. Iemand die kan schrijven of praten als geen ander. En die jou mentaal ‘overweldigd’ en je op je nummer zet. Speelt geld een rol in het geheel? Wees dan op je hoede en vraag bedenktijd voordat je een handtekening zet onder een ongunstig contract. Want dat kan zich ook aandienen als Pluto en Saturnus het samen op je hebben gemunt.

Even tot tien tellen

Een gekwetste Schorpioen kan maar één ding verzinnen om de zaak weer recht te zetten en dat is wraak. Als je instincten het overnemen – en die kans is groot want je bent Schorpioen – kan het gaan escaleren. En daar kom je niet verder mee. Dus tel tot tien en haal diep adem. Het is in mei je opdracht om te bedenken wat je met deze voor jou lastige persoon en of complexe informatie kunt doen, Schorpioen. Hoe dit jou kan helpen om jezelf te overstijgen en een beter, wijzer persoon te worden. Dat lijkt misschien ver gezocht, maar toch, het antwoord ligt voor je neus. Kijk dichtbij, kijk naar binnen, daar vind je alles wat nodig is om hier op een volwassen manier mee om te gaan.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Nieuwe maan in Stier: het is tijd voor plezier
Nieuwe maan in Stier: het is tijd voor plezier