Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Jij bent in de eerste dagen van april nog even een lievelingetje van Lilith als ze contact maakt met Jupiter. Dan heb je het gevoel dat je op zoek moet naar een hogere waarheid, een hogere wijsheid. Je ziet feilloos aan waar er allerlei leugens worden verteld, maar als je het contact verliest met je eigen innerlijke waarheid kun je je ook enorm vergissen. Dan maak je kennis met het dubbele gezicht van Lilith: dat ze je helpt om tot hogere inzichten te komen, maar dat ze je ook enorm kan verwarren, als het prachtige lied van een sirene die een zeeman op de klippen laat lopen.

Vertrouw op je eigen waarheid

Mediteren en yoga kunnen helpen om het contact met je diepste kern vast te houden. Dat kan jou beschermen tegen het al te fanatiek volgen van een filosofie, een geloof of een politiek ideaal dat niet is wat het belooft. Het komt er steeds op neer dat je moet leren vertrouwen op je eigen waarheid en dat je anderen zou kunnen helpen om hun waarheid te vinden als ze bij jou komen voor advies. Het kan dan voelen alsof je aan het channelen bent en zomaar dingen zegt die iemand nodig heeft om te horen.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Edelstenen en sterrenbeelden: deze past bij jou
Edelstenen en sterrenbeelden: deze past bij jou