Jaarabonnement Happinez + Runenstenen cadeau
Terug naar overzicht

Jaarabonnement met cadeau

Bestel nu een jaarabonnement op Happinez en ontvang de Runenset cadeau. De Runenset van maansteen met gouden tekens is speciaal ontworpen voor Happinez.

Wordt het wat met die nieuwe liefde? Zit ik nog goed qua werk? De eeuwenoude runentekens helpen je een antwoord te vinden op deze en veel andere vragen door naar boven te halen wat onbewust al in je sluimert. De gouden tekens die in de maanstenen zijn gegrift hebben mysterieuze namen als ansuz, hagalaz en kenaz en zien er misschien wat geheimzinnig uit.

Maar runen lezen is niet moeilijk – een uitleg hoe je ze legt én leest krijg je erbij.

Neem nu een jaarabonnement op Happinez (8 nummers + digitaal lezen) en krijg de Set Runenstenen (t.w.v. € 29,95) samen voor slechts € 52,-

 

Jaarabonnement met cadeau

Mijn gegevens

Titel*
Gegevens betaler en ontvanger*

Bestelling

Tot wederopzegging (cadeau-abonnementen stoppen automatisch)
Ingangseditie*
Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
Bekijk hier onze Algemene voorwaarden
*
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.