Boogschutter? In september werk jij aan je emotionele intelligentie

Boogschutter? In september werk jij aan je emotionele intelligentie Boogschutter? In september werk jij aan je emotionele intelligentie Boogschutter? In september werk jij aan je emotionele intelligentie

Neptunus koerst in september door de zone van het (t)huis van de Boogschutter. Daar brengt hij je nachtelijke dromen over een huis of een verhuizing.

Misschien woon je opeens weer in het huis uit je jeugd, of is je huis veranderd in een bouwval of juist in een kasteel of een glazen paleis. Ontdek je in dat huis een verborgen kamer, waarvan je het bestaan niet wist?

Emotionele fundament

Het huis staat in je dromen voor je emotionele fundament. Daarom zegt de kwaliteit van dat huis iets over de staat van je emotionele welzijn. Een bouwval wijst erop dat je verdrietig bent of depressief, dat je de moed bent verloren.

Een huis van vroeger kan gaan over emoties uit die periode die je aan het herbeleven bent. Verdienen die een nieuwe plek?

Uit zo’n droom kun je ontwaken met een intens verdrietig gevoel, dat nog een paar uur bij je blijft. Besef dan dat je bezig bent geweest met de verwerking van verdriet, onzekerheid of eenzaamheid. Het mag er zijn en het gaat ook weer over. Het is een uitnodiging om heel goed voor jezelf te zorgen, je emoties te erkennen en ze te vertrouwen. Ze zijn de basis bij alles wat je doet.

Meer lezen?

Volgend artikel
Lieve Steenbok: je dromen hebben deze maand een boodschap
Lieve Steenbok: je dromen hebben deze maand een boodschap