Lieve Steenbok: je dromen hebben deze maand een boodschap

Lieve Steenbok: je dromen hebben deze maand een boodschap Lieve Steenbok: je dromen hebben deze maand een boodschap Lieve Steenbok: je dromen hebben deze maand een boodschap

De dromen van de Steenbok zouden in september kunnen gaan over een spraakverwarring, over iets dat je probeert te zeggen en dat niet overkomt.

Misschien droom je dat je een nieuwe taal spreekt, eentje die niemand begrijpt. Of je droomt in een vreemde taal die je spreekt, Spaans of Engels.

Communicatie

Dat kan te maken hebben met droomplaneet Neptunus in jouw astrologische zone van de communicatie. Het kan je helpen inzicht te krijgen in de processen die nodig zijn voor een echt goed gesprek. Dat is niet alleen maar een kwestie van een boodschap willen overbrengen, maar ook van luisteren. Van de juiste woorden kiezen en het juiste moment. Als de ander bereid is om je verhaal te horen.

Zo’n droom kan je helpen in te zien dat jouw verhaal helemaal niet wordt gehoord en dat het tijd is om stil te zijn en te luisteren naar wat een ander te vertellen heeft. En misschien ontdek je dankzij zo’n droom dat communicatie zonder woorden, in stilte of in gebaren minstens zo krachtig kan zijn als een lange monoloog. Dat je daarmee veel meer verbondenheid creëert. Kortom, als je ‘luistert’ naar deze droom, gaan er nieuwe wegen van contact voor je open.

Meer lezen?

Volgend artikel
Ongeduldig en vurig? Dat komt door de afnemende maan in Ram
Ongeduldig en vurig? Dat komt door de afnemende maan in Ram