Lieve Boogschutter: alles lijkt weer te kloppen in je leven

Lieve Boogschutter: alles lijkt weer te kloppen in je leven Lieve Boogschutter: alles lijkt weer te kloppen in je leven Lieve Boogschutter: alles lijkt weer te kloppen in je leven

Ook voor de Boogschutter bracht 2018 het nodige soul searching. Het voelde waarschijnlijk als een heilige opdracht om dichter bij jezelf en je ware levenspad te komen.

Je deed ontdekkingen die niet zonder gevolgen bleven. Misschien moest er een radicale stap worden gezet. Een verandering van baan of woonplek. Dat je zo’n stap hebt gezet is puur te danken aan je eigen moed en lef. Daar mag je best trots op zijn.

Alles lijkt weer te kloppen

Waarschijnlijk ben je blij met de vrijheid en vreugde die je voelt, nu alles in je leven weer lijkt te kloppen. Nu dat je weer écht helemaal jezelf bent. Normaal verkleden we ons vaak voor een feest, of we zetten een masker op. Misschien kun jij met deze traditie breken en juist een feest organiseren waar iedereen komt als zichzelf. Met jezelf als koning(in) van het bal.

Wat de goede voornemens betreft zijn de sterren kort maar krachtig: ga door op de ingeslagen weg. Besef dat oprechtheid en eerlijkheid uiteindelijk het meeste levensgeluk, ook al is er soms sprake van een voorbijgaand pijnlijk moment.

Meer lezen, Boogschutter?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok: de sterren doen een petje af voor voor jou
Steenbok: de sterren doen een petje af voor voor jou