Daghoroscoop 1 juni 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 1 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 1 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 1 juni 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 1 juni 2024

Focus je vandaag op een innerlijk doel, iets wat alleen voor jouzelf van belang is om te leren of te ervaren. Het kan ook zijn dat je je zelfbeeld moet bijstellen. Saturnus staat in Vissen, wat de behoefte geeft om je op je innerlijke wereld te richten. En hij maakt geen contact met de andere planeten, wat je de mogelijkheid geeft om tot een soort hyperfocus te komen. Vooral als je graag bezig bent met esoterische onderwerpen kun je tot scherpe conclusies komen. Dat kost tijd. Maar nu je dit weet, kun je die inplannen. Deze invloed is sterker werkzaam voor Vissen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten