Daghoroscoop 10 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 10 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 10 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 10 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 10 april 2024

Vandaag is een dag om te ontdekken hoe veerkrachtig je bent. Mercurius, de zon én Chiron doen samen een optreden in het vurige teken Ram. Dat werkt als een openbaring die niet alleen jouw wereld op zijn kop zet, maar die gedeeld wil worden met anderen.

De kracht van woorden kan diepe heling tot stand brengen. Als jij jezelf altijd al gezien hebt als een healer, is dit het moment om dat aan de wereld te laten weten. Deze planetenstand fluistert: ‘Vind je stem, spreek je waarheid en laat je innerlijke wonden een grote bron van kracht voor je zijn’. Ram, Leeuw en Boogschutter laten hun innerlijk vuur het hoogste oplaaien.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou