Daghoroscoop 12 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 12 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 12 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 12 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 12 april 2024

Vandaag kan Venus heerlijk haar gang gaan, niet geremd door enige invloed van de andere planeten. En dat in het onafhankelijke en eigenzinnige teken Ram. Dan zou je weleens een gewaagde stap kunnen zetten in de liefde. Iemand benaderen die je eerder niet durfde aan te spreken bijvoorbeeld. Het enige waar je naar luistert, is een diepgevoelde passie voor het leven, voor de ander. Misschien zijn de gevoelens niet wederzijds, maar dat geeft niet. Je beseft dat elke dag dat je tevergeefs wacht op de ander een verspilde dag is. Door zelf het initiatief te nemen, dwing je als het ware je geluk af. Deze invloed is geldig voor iedereen, maar ietsje meer voor Ram.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou