Daghoroscoop 12 juni 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 12 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 12 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 12 juni 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 12 juni 2024

Het duo Mercurius en de zon in Tweelingen heeft een sterke invloed op de communicatie. Mercurius voelt zich in Tweelingen opperbest, wat de expressieve en intellectuele capaciteiten versterkt. En dankzij de samenstand met de zon, lukt het om de essentie van je identiteit over te brengen. Je weet in gesprekken de indruk te wekken dat je vol bent van zelfvertrouwen en je overtuigingskracht is groot. Ook kun je gedreven zijn door nieuwsgierigheid en leergierigheid. Een kleine valkuil: de neiging om te ‘zenden’ is groter dan de neiging om te ontvangen. Wees daar bedacht op. Dat geldt vooral voor de luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten