Daghoroscoop 13 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 13 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 13 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 13 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 13 april 2024

Hij kwam deze maand al eerder voorbij: Saturnus die samenspant met Mars, in het teken Vissen. Voor zaken die toewijding, discipline en geduld vragen, is dit een mooi aspect. Het gaat alleen allemaal niet zo snel als je zou willen. Het vuur van Mars wordt in het waterteken Vissen enigszins gedoofd en de aardse Saturnus zorgt dat het een beetje voelt als ‘aanmodderen’. Mars maakt je ook ongeduldig. Maar besef dat de combinatie van deze twee krachtige planeten ook de potentie geeft om het beste uit jezelf te halen. Dat geldt vooral op creatief en spiritueel gebied. Kreeft, Schorpioen en Vissen begrijpen dat het beste.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou