Daghoroscoop 13 februari 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 13 februari 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 13 februari 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 13 februari 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 13 februari 2024

Je zou verbaasd kunnen zijn over de enorme woede waarin jij kunt ontsteken door een klein incident. Al is het maar iemand die per ongeluk tegen je aanloopt. Waar komt dat ineens vandaan? Energieplaneet Mars staat in het onberekenbare teken Waterman en krijgt daar gezelschap van Pluto, waardoor alles onder een vergrootglas wordt gelegd. Dan is er maar heel weinig voor nodig of het emmertje loopt over. Dan kun je stampvoeten, krijsen en huilen van boosheid. En dat is maar goed ook, want het moet eruit. Vind je het lastig voor om jezelf op te komen, zoals voor Weegschaal geldt, dan is dit een positief keerpunt.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou