Daghoroscoop 14 juni 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 14 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 14 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 14 juni 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 14 juni 2024

Venus in Tweelingen botst met Lilith (‘het zesde zintuig’). Dat introduceert in relaties een complexe interactie die zowel uitdagend als onthullend kan zijn. Eigenlijk zou je de omgang vandaag het liefst wat luchtig houden, onschuldig, vrolijk en prettig. Maar dat wordt moeilijk als Lilith je naar de diepte sleurt. Daar voel je ineens dat er van alles aan de hand is of niet klopt tussen jullie. Ook kun je verlangen naar diepere, soms verborgen of verboden aspecten van liefde en aantrekking. Dat kan innerlijke spanningen opleveren. De luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman voelen zich hierdoor het meest aangesproken.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten