Daghoroscoop 15 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 15 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 15 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 15 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 15 april 2024

Vandaag bevindt de maan zich in het gevoelige teken Kreeft en maakt ze een heilzaam contact met Chiron, de gewonde heler. Dan kunnen er prachtige, diepe emotionele processen plaatsvinden. Je maakt instinctief verbinding met je innerlijke wereld en kunt ontdekken wat je nodig hebt om echt veilig te zijn. Dat gaat over de plek waar je thuis bent, je familie en je roots. De behoefte om anderen te koesteren en gekoesterd te worden is versterkt. Laat je dat toe, dan voelt het als heling, als thuiskomen. Pijn uit het verleden krijgt een plek en er is ruimte voor een liefdevol proces van zelfgenezing. Ben je een Kreeft, Schorpioen of Vissen? Dan resoneert dit aspect iets dieper met jouw natuur dan met die van de andere tekens.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou