Daghoroscoop 15 juni 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 15 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 15 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 15 juni 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 15 juni 2024

Saturnus in Vissen maakt vandaag geen contact met andere planeten. Dan heeft het niet veel zin je op ambities en wereldlijke doelen te concentreren. Het gaat vooral om je eigen innerlijk en de beleving van spiritualiteit. Zijn er dingen die je op dit gebied wilt ervaren of leren? Dan is vandaag een uitstekend moment om meesterschap te bereiken. Denk aan een retraite bijvoorbeeld. Zelfs als je opziet tegen de discipline binnen de setting van een retraitecentrum, zou je als herboren kunnen terugkeren. Dit is sterker werkzaam voor Vissen, maar ook de watertekens Schorpioen en Kreeft kunnen er wat van meekrijgen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten