Daghoroscoop 15 mei 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 15 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 15 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 15 mei 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 15 mei 2024

Mercurius in Ram zorgt voor het verlangen om waarheidsgetrouw en direct met anderen te communiceren. ‘Zeg gewoon waar het op staat!’, denk je dan. Pluto intensiveert je behoefte om een mysterie te doorgronden, een raadsel op te lossen en om alleen maar te praten over de dingen die er echt toe doen. Je kunt mensen indringende vragen stellen, waardoor je wat drammerig over kunt komen. Je zult zien dat je meer te horen krijgt als je even afstand neemt en je geduld bewaart. Hoofdtekens Ram, Steenbok, Weegschaal en Kreeft vinden dit het lastigste.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou