Daghoroscoop 16 juni 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 16 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 16 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 16 juni 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 16 juni 2024

Vandaag trekt de zon in Tweelingen samen op met Mercurius. Dan komt de inspiratiekracht van de zon het beste tot zijn recht in teksten, taal, gesprekken en kennis. Probeer daar vandaag je uitlaatklep te vinden. Om jezelf uit te drukken, maar ook om op zoek te gaan naar een inspirerend rolmodel. Dat zou je kunnen doen door een biografie te lezen over iemand waarvoor je altijd veel bewondering hebt gevoeld. Wat heeft die persoon wat jij niet hebt en graag zou willen ontwikkelen? Wat hebben jij en die persoon met elkaar gemeen waar je trots op mag zijn? Dit is in het bijzonder voer voor luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten