Daghoroscoop 18 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 18 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 18 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 18 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 18 april 2024

Het is een dag om je persoonlijke vrijheid te ontdekken. Niet alleen Jupiter en Uranus in Stier zorgen voor een krachtige impuls, vandaag zit ook Lilith – symbool van het zesde zintuig – in de mix. Dan kun je instinctief op zoek gaan naar mensen en plaatsen waar je die vrijheid maximaal kunt ervaren. Lilith helpt je om delen van jezelf te vieren die je te veel verbergt of onderdrukt. Op zo’n dag heb je geen behoefte aan mensen die jou restricties opleggen. Maar waarschijnlijk zie je die al van verre aankomen en dan maak je snel een omweg. Dit is voer voor aardetekens Stier, Maagd en Steenbok!

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou