Daghoroscoop 18 mei 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 18 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 18 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 18 mei 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 18 mei 2024

Richt vandaag je aandacht naar binnen. Vraag je af wat je nodig hebt om spiritueel en in andere opzichten verder te kunnen groeien. Saturnus, de planeet van discipline en structuur, bevindt zich in Vissen, het teken van verbeelding en compassie. Dat vraagt om diepgaande reflectie. Deze stand kan uitdagingen met zich meebrengen. Je kunt het gevoel hebben dat je je emoties niet kunt uitdrukken op een manier die anderen raakt. Het kan ook zijn dat je een illusie moet opgeven. Het is tijd om de realiteit onder ogen te zien en dat is niet per se prettig. Maar met geduld en toewijding aan je innerlijke doel, kan deze dag toch waardevol zijn. Dit is vooral voelbaar voor Vissen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou