Daghoroscoop 19 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 19 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 19 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 19 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 19 april 2024

Vandaag is een mooie dag om de liefde voor je soulmate te vieren. Vooral nu het lente is, kun je de vlinders (weer) voelen. Een blik in elkaars ogen is genoeg om op een heel diep niveau opnieuw de connectie te voelen en te weten waarom je indertijd voor deze partner hebt gekozen. Dat is de verbinding tussen Venus en Chiron, die in staat is om jou de diepste liefde te laten voelen. In het teken Ram is ‘jezelf blijven in de relatie met de ander’ wel een terugkerend thema. Telkens als jij jezelf dreigt te verliezen, gebeurt er iets wat jou wakker schudt. De vuurtekens Ram, Leeuw en Boogschutter voelen dit momenteel het diepst.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou