Daghoroscoop 20 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 20 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 20 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 20 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 20 april 2024

De disciplineplaneet Saturnus maakt vandaag geen contact met andere planeten. Dan kun je niet goed grip krijgen op zijn energie. Je kunt worstelen met structuur, verantwoordelijkheid of karmische lessen. Die zou je moeten zien te vinden in het ongrijpbare en het spirituele. Jouw innerlijke strenge leraar kan om voorrang strijden met je innerlijke goeroe. Ook kun je sterk behoefte hebben aan een roeping, terwijl je geen idee hebt wat dat zou moeten zijn of hoe je die zou kunnen vinden. Het is belangrijk om niet wanhopig te worden, maar te proberen ‘roeping’ niet als een absoluut gegeven te zien. Besef dat elke stap die je zet er één kan zijn op weg ernaartoe. Vooral Vissen laat zich meeslepen door deze stand.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou