Daghoroscoop 20 mei 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 20 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 20 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 20 mei 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 20 mei 2024

Op Tweede Pinksterdag zoek je naar manieren om het samen leuk en gezellig te hebben (maan in Weegschaal), maar tegelijk is er dat verlangen om eruit te breken, je vrijheid en onafhankelijkheid te manifesteren (Uranus). Je zou zelfs onbewust een ruzie kunnen uitlokken en zo forceren dat je je eigen gang kunt gaan. Vervolgens is dat toch niet wat je echt wilt. De oplossing is om samen met je partner iets avontuurlijks te doen, het liefst in een groep met vrienden. Dat voelt als the best of both worlds, vooral voor luchttekens Tweelingen, Waterman en Weegschaal.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten