Daghoroscoop 21 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 21 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 21 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 21 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 21 april 2024

Dit is een dag waarop je wordt uitgedaagd om je eigen kracht te leren kennen en te gebruiken, zelfs als dat betekent dat je moet dealen met een intense verandering. De zon in Stier botst met Pluto en dat zorgt voor een heftige confrontatie met jezelf. Dat kan zich in de buitenwereld manifesteren als een enorme strijd of woede gericht op anderen. Maar besef dat zich achter die woede een gevoel van onmacht verschuilt, en dat je pas weer grip krijgt op de situatie als je de behoefte aan controle kunt laten gaan. Je kunt voelen dat het tijd is om iets los te laten wat jou niet langer dient. Hoofdtekens Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman worden het meest geraakt. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou