Daghoroscoop 22 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 22 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 22 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 22 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 22 april 2024

Met de maan in Weegschaal verlang je naar harmonie en emotionele balans. Maar met Mercurius, Chiron en Venus in het tegenoverliggende teken Ram, kan er sprake zijn van allerlei stoorzenders. Mercurius zorgt voor uitdagingen in gesprekken: het kan moeilijk zijn om je gevoelens helder te verwoorden. Chiron en Venus onthullen kwetsbare plekken in liefde en relaties. Dan is het lastig om vervulling te vinden. Maar juist door dit met je partner te bespreken, kun je dieper begrip en heling vinden. Probeer je emotionele littekens te omarmen en tel je liefdeszegeningen. Hoofdtekens Weegschaal, Ram, Steenbok en Kreeft worden hierdoor het diepst geraakt.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou