Daghoroscoop 23 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 23 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 23 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 23 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 23 april 2024

Vandaag maakt Mars in het teken Vissen contact met Neptunus. Dan kun je het gevoel hebben dat je energie weglekt en dat je niet fit bent, zelfs als je lang en diep geslapen hebt. Je toevlucht nemen tot suiker, koffie of alcohol maakt het alleen maar erger, terwijl het juist lastiger is om z’n smakelijke verleider te weerstaan. Probeer te onderzoeken hoe dagelijkse gewoontes (eten, drinken en slapen) van invloed zijn op je energieniveau. Misschien is hun impact wel veel groter dan je denkt. Misschien heeft je gebrek aan focus helemaal niets te maken met ‘slechte motivatie’, maar is het puur een kwestie van energie. Vooral de beweeglijke tekens Vissen, Maagd, Boogschutter en Tweelingen kunnen last hebben van dit dipje.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou