Daghoroscoop 23 mei 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 23 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 23 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 23 mei 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 23 mei 2024

De hoop en het optimisme zijn vandaag gevestigd op de liefde! Venus en Jupiter ontmoeten elkaar namelijk in het teken Stier. Dan gaat het niet alleen over de liefde voor anderen, maar ook de liefde voor mooie spullen, lekker eten, prachtige muziek en alles wat zinnenstrelend is. Daar haal je een gevoel van levensvreugde uit. Bij deze stand hoort ook een gevoel van rijkdom en welstand, zonder dat je daarvoor financieel rijk hoeft te zijn. Je rijk voelen omdat je ziet hoe goed het leven voor jou is bijvoorbeeld, of omdat je zulke fijne vrienden hebt. Voor de aardetekens Stier, Maagd en Steenbok is dit het meest van toepassing.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten