Daghoroscoop 24 juni 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 24 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 24 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 24 juni 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 24 juni 2024

De maan en Pluto die samen optrekken in Waterman: dat belooft een dag waarop er een verrassende emotionele dynamiek kan ontstaan. Je kunt een verschuiving doormaken in je emotionele patronen die even onverwacht als diepgaand is. Zomaar van het ene op het andere moment kun je loslaten wat (of wie) je dwarszat. Hoe onveilig dat ook kan voelen, tegelijk is er een enorm besef van bevrijding, van eindelijk meer ruimte in je hart. Ook kun je tot bijzondere inzichten komen als het gaat over de emotionele behoeften van anderen. Dit raakt de luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman sterker dan de andere tekens.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent