Daghoroscoop 24 mei 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 24 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 24 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 24 mei 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 24 mei 2024

Vandaag bevindt de liefdesplaneet Venus zich in het teken Tweelingen. Dat betekent dat je sterk kunt voelen dat je iemand nodig hebt om mee te praten, te lachen, samen dingen te doen. Ook kun je goed uitdrukking geven aan een gevoel van liefde. Tegelijk stimuleert de zon je vermogen om van jezelf te houden, keuzes te maken die goed voor je zijn en jezelf te waarderen. Misschien merk je ook dat er twee kanten zijn in jou die vaak tegengesteld lijken, maar die je vandaag kunt verenigen. Luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman begrijpen het best waarover dit gaat.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten