Daghoroscoop 25 juni 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 25 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 25 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 25 juni 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 25 juni 2024

Vandaag komt je energie het beste tot uitdrukking op het zintuigelijke vlak, het liefst in de vorm van erotische ervaringen. Mars in Stier maakt je tot een slow-starter en Juno zorgt voor de teaser. Probeer de avond door te brengen met je geliefde of met een friend with benefits. De sterren beloven dat je daar geen spijt van krijgt. Onweerstaanbare en zinnenprikkelende beelden, geuren, aanrakingen leiden tot tantrische momenten waarop je tot een totaalervaring kunt komen. En dat alles in je eigen tempo. Vooral de aardetekens Stier, Maagd en Steenbok kunnen zich volledig aan deze ervaring overgeven.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent