Daghoroscoop 26 juni 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 26 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 26 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 26 juni 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 26 juni 2024

Je zou kunnen merken dat je focus en aandacht vandaag groter zijn dan normaal. Mercurius in Kreeft – die eigenlijk het liefst zou wegdromen met een historische roman – krijgt ondersteuning van Saturnus. Dan kun je ineens doorpakken met de studie. Dat maakt het tot een ideale dag om de boeken te pakken. Vooral als je je richt op een historisch onderwerp (Mercurius in Kreeft) of op de geschiedenis van je familie (stambomen) boek je dankzij Saturnus veel resultaat. Het zijn vooral de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen die hiervan profiteren.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent