Daghoroscoop 26 mei 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 26 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 26 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 26 mei 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 26 mei 2024

Met de zon in Tweelingen kun je inspiratie vinden in het geschreven (of gesproken) woord. En omdat Venus ook in de buurt is, kan de liefde voor literatuur, poëzie of spoken word opleven. Dat kun je vormgeven door een literatuurfestival of boekenclub te bezoeken, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf de pen (of het toetsenbord) te pakken en jouw sprankelende of spetterende teksten te delen met de wereld. En vergeet dan niet om er een boodschap van liefde in te verpakken. Vooral de luchttekens voelen zich senang met deze ‘opdracht’.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten