Daghoroscoop 29 februari 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 29 februari 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 29 februari 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 29 februari 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 29 februari 2024

Je hebt grote idealen en je zou niets liever doen dan anderen helpen. Je wil iets betekenen voor de mensheid, anderen een teken van hoop geven en je optimisme en vertrouwen delen met de wereld. Jupiter in Stier verbindt zich met een empathische Mercurius in Vissen. Toch kan het lastig zijn om daar handen en voeten aan te geven. Misschien juist omdat je iets groots wilt doen. Houd het in plaats daarvan liever klein, en dan opeens blijkt dat je iets kunt bijdragen. Een mooi bericht op sociale media kan anderen al een hart onder de riem steken. Als Vissen voel je dit aspect sterker dan anderen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou