Daghoroscoop 29 mei 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 29 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 29 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 29 mei 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 29 mei 2024

Vandaag is het mogelijk dat je in een flits iets nieuws bedenkt of dat er een inzicht tot je komt wat compleet vernieuwend en verfrissend is. Mercurius maakt namelijk contact met Uranus. Dat kan zich ook uiten als een ongekend gevoel voor humor. Spitsvondigheden en rare gedachtenkronkels zetten de toon en dan wordt het een vrolijke dag. Omdat dit plaatsvindt in het teken Stier, kan de lol wel een beetje plat zijn, maar is dat erg? De aardetekens Stier, Maagd en Steenbok weten hier uitstekend raad mee. De andere tekens laten het liever over zich heenkomen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten