Daghoroscoop 3 juni 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 3 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 3 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 3 juni 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 3 juni 2024

Het wordt geen makkelijke maandag… een gevoelige maan in Stier botst met de intense Pluto. Dan kun je de halve dag bezig zijn om allerlei heftige, intense emoties onder controle proberen te houden. Waar komt dit vandaan? Waarom maak ik me hier zo druk over? Vooral als je veiligheid en stabiliteit in gevaar lijken te zijn, dan kun je enorm van slag raken. Bedenk dat als Pluto in het spel is, die emoties altijd gaan over dingen die je eerder hebt meegemaakt en die niets van doen hebben met de situatie in het hier en nu. Vooral vaste tekens (Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman) worstelen vandaag met hun emoties.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten