Daghoroscoop 31 mei 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 31 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 31 mei 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 31 mei 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 31 mei 2024

Liefdesplaneet Venus bevindt zich samen met de zon in het teken Tweelingen. Dan is het de kunst om samen de ‘eigenliefde’ te bedrijven. Klinkt dat onbegrijpelijk? Geef elkaar om en om een weldoordacht en gemeend compliment. Zo creëer je samen een positieve spiraal dat bijdraagt aan zelfvertrouwen en een goed gevoel voor elkaar. Dat mag met je partner, maar als je die niet hebt, werkt het net zo goed met een vriend(in). Door hier heel bewust en actief mee bezig te zijn, open je de poort van je hart. Dit is sterk aanbevolen voor de luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten