Daghoroscoop 4 juni 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 4 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 4 juni 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 4 juni 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 4 juni 2024

Als je vandaag van plan was om lekker veel dingen gedaan te krijgen… dan moeten we verklappen dat de planeet Mars niet echt meewerkt. Hij bevindt zich weliswaar in het dynamische teken Ram, dus aan plannen maken ontbreekt het niet. Maar hij bevindt zich in een wat vreemde verhouding tot Lilith, de zwarte Maan, die staat voor het zesde zintuig. En dan kan het zomaar dat je heel sterk voelt dat je iets compleet anders moet doen dan je van plan was, zonder dat je kunt uitleggen of begrijpt waarom. Probeer maar niet om met jezelf in discussie te gaan. Sommige dingen zijn gewoon zoals ze zijn. Ram, Maagd en Schorpioen voelen deze staand het sterkst. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten