Daghoroscoop 8 april 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 8 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 8 april 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 8 april 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 8 april 2024

Net als gisteren doet Chiron zijn best om pijnplekken te vinden en daar een heling op los te laten. De thema’s zijn nog steeds zelfvertrouwen, voor jezelf opkomen, initiatief nemen. Maar omdat de maan vandaag ook meedoet, kan het opeens heel erg emotioneel worden. Dan zou je in huilen kunnen uitbarsten, omdat je zo diep voelt waaraan het schort. Of omdat je een enorme opluchting voelt bij het besef dat het anders kan, dat jij de keuze en de kracht hebt om het anders te doen. Dit wordt extra intens gevoeld door vuurtekens Ram, Leeuw en Boogschutter.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou